Nabeschouwing Villarreal - Apollon (4-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 2 oktober 2014 - 21:05 uur



In de Europa League 2014/2015 neemt Villarreal het donderdag 2 oktober 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Apollon.

Via de Villarreal - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Apollon (4-0)

Het Europa League duel tussen Villarreal en Apollon is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van Gerard Moreno. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Villarreal dat via Javier Espinosa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Javier Espinosa dacht na 51 minuten te scoren voor Villarreal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Villarreal via Gerard Moreno, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Apollon
Goals
4
0
Balbezit
59%
41%
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
6
2
Overtredingen
10
9
Buitenspel
2
4
Corners
7
1
LIVE Villarreal - Apollon 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno met assist van Cani Villarreal
15' Wissel Villarreal Wissel Mario Gaspar voor A. Rukavina Villarreal
44' Doelpunt Villarreal Doelpunt Javier Espinosa met assist van L. Vietto Villarreal
46' Wissel Apollon Wissel A. Guie Gneki voor Hugo López Apollon
48' Wissel Apollon Wissel J. Rezek voor G. Vasiliou Apollon
51' Doelpunt Villarreal Doelpunt Javier Espinosa met assist van L. Vietto Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel Trigueros voor J. dos Santos Villarreal
73' Wissel Villarreal Wissel G. dos Santos voor L. Vietto Villarreal
82' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno met assist van G. dos Santos Villarreal
83' Wissel Apollon Wissel Thuram voor F. Papoulis Apollon
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Apollon
Opstellingen Villarreal - Apollon

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Villarreal - Apollon

Villarreal en Apollon spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Apollon elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 0
Winst Apollon 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Villarreal - Apollon Opstelling Villarreal Opstelling Apollon Live Villarreal - Apollon Live Villarreal - Apollon kijken Villarreal - Apollon kijken Live Villarreal - Apollon stream Villarreal - Apollon Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Apollon Uitslag Villarreal - Apollon Statistieken Villarreal - Apollon Europa League 2014/2015 Villarreal - Apollon wedden Villarreal - Apollon gokken Villarreal - Apollon Unibet