Nabeschouwing Werder Bremen - Celta de Vigo (2-0) || Europa League 2006/2007

Woensdag 14 maart 2007 - 20:45 uur

In de Europa League 2006/2007 neemt Werder Bremen het woensdag 14 maart 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo.

Via de Werder Bremen - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Celta de Vigo (2-0)

Het Europa League duel tussen Werder Bremen en Celta de Vigo is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 48e minuut dacht Werder Bremen op voorsprong te komen via een doelpunt van Hugo Almeida. Helaas voor Werder Bremen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Werder Bremen dat via C. Fritz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Werder Bremen - Celta de Vigo
2
0
LIVE Werder Bremen - Celta de Vigo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Hugo Almeida Werder Bremen
61' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt C. Fritz Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Celta de Vigo
Opstellingen Werder Bremen - Celta de Vigo

Voorbeschouwing Werder Bremen - Celta de Vigo

Werder Bremen en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Werder Bremen en Celta de Vigo in de Europa League vond plaats op 8 maart 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Werder Bremen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Werder Bremen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.