Nabeschouwing Wolfsburg - Everton (0-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 27 november 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Wolfsburg het donderdag 27 november 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Everton (0-2)

Het Europa League duel tussen Wolfsburg en Everton is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Everton. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 43e minuut dacht Everton op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Lukaku. Helaas voor Everton werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Everton dat via K. Mirallas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Wolfsburg - Everton 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel Everton Wissel L. Osman voor J. McCarthy Everton
43' Doelpunt Everton Doelpunt R. Lukaku met assist van K. Mirallas Everton
47' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Luiz Gustavo VfL Wolfsburg
58' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor I. Perišić VfL Wolfsburg
63' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Caligiuri voor B. Malanda VfL Wolfsburg
73' Gele kaart Everton Gele kaart voor M. Bešić Everton
73' Wissel Everton Wissel R. Barkley voor S. Etoo Everton
75' Doelpunt Everton Doelpunt K. Mirallas met assist van R. Lukaku Everton
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel I. Olić voor N. Bendtner VfL Wolfsburg
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. Arnold voor A. Hunt VfL Wolfsburg
83' Wissel Everton Wissel C. Atsu voor K. Mirallas Everton
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Everton
Opstellingen Wolfsburg - Everton

Voorbeschouwing Wolfsburg - Everton

Wolfsburg en Everton spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsburg en Everton in de Europa League vond plaats op 18 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Everton. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Everton favoriet. 1 keer wist de ploeg van Wolfsburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wolfsburg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.