Nabeschouwing Wolfsburg - Lille (1-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 2 oktober 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Wolfsburg het donderdag 2 oktober 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Lille (1-1)

De Europa League 2014/2015 wedstrijd tussen Wolfsburg en Lille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 77e minuut dacht LOSC Lille op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Origi. Helaas voor LOSC Lille werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het VfL Wolfsburg dat via K. De Bruyne dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Wolfsburg - Lille 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Wissel LOSC Lille Wissel D. Sidibé voor P. Souaré LOSC Lille
46' Wissel LOSC Lille Wissel N. Roux voor Ryan Mendes LOSC Lille
62' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Vieirinha voor S. Jung VfL Wolfsburg
62' Wissel VfL Wolfsburg Wissel N. Bendtner voor I. Olić VfL Wolfsburg
76' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor R. Rodriguez VfL Wolfsburg
77' Penalty LOSC Lille Penalty D. Origi LOSC Lille
79' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor I. Perišić VfL Wolfsburg
79' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Caligiuri voor R. Knoche VfL Wolfsburg
82' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt K. De Bruyne VfL Wolfsburg
84' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor I. Gueye LOSC Lille
85' Wissel LOSC Lille Wissel R. Rodelin voor D. Origi LOSC Lille
90' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Luiz Gustavo VfL Wolfsburg