Nabeschouwing Young Boys - Debrecen (3-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 21 augustus 2014 - 19:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Young Boys het donderdag 21 augustus 2014 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Debrecen.

Via de Young Boys - Debrecen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Debrecen (3-1)

Het Europa League duel tussen Young Boys en Debrecen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Young Boys op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Nuzzolo. Helaas voor Young Boys werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Debrecen dat via I. Sidibé dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Steffen dacht na 67 minuten te scoren voor Young Boys, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Young Boys via M. Frey, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Young Boys - Debrecen
3
1
LIVE Young Boys - Debrecen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Debrecen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Young Boys Doelpunt R. Nuzzolo met assist van R. Steffen Young Boys
39' Doelpunt Debrecen Doelpunt I. Sidibé Debrecen
61' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor M. Korhut Debrecen
66' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor L. Zsidai Debrecen
67' Doelpunt Young Boys Doelpunt R. Steffen met assist van M. Costanzo Young Boys
70' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor L. Bertone Young Boys
74' Wissel Debrecen Wissel T. Kulcsár voor L. Seydi Debrecen
77' Wissel Young Boys Wissel Y. Kubo voor M. Costanzo Young Boys
86' Wissel Young Boys Wissel A. Nikci voor R. Steffen Young Boys
87' Doelpunt Young Boys Doelpunt M. Frey met assist van J. Lecjaks Young Boys
90' Wissel Young Boys Wissel S. Afum voor M. Frey Young Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Debrecen
Opstellingen Young Boys - Debrecen

Voorbeschouwing Young Boys - Debrecen

Young Boys en Debrecen spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Young Boys en Debrecen in de Europa League vond plaats op 28 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Young Boys. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Young Boys favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Debrecen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.