Nabeschouwing Young Boys - Midtjylland (0-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 30 augustus 2012 - 19:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Young Boys het donderdag 30 augustus 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Midtjylland.

Via de Young Boys - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Midtjylland (0-2)

Het Europa League duel tussen Young Boys en Midtjylland is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Nef in de 74e minuut, waardoor Young Boys met een man minder kwam te staan. In de 75e minuut was het Midtjylland dat via S. Igboun dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Nielsen dacht na 89 minuten te scoren voor Midtjylland, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Young Boys - Midtjylland
LIVE Young Boys - Midtjylland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel Young Boys Wissel J. Lecjaks voor M. Raimondi Young Boys
49' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor J. Juelsgård Midtjylland
60' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor S. Igboun Midtjylland
66' Wissel Young Boys Wissel M. Silberbauer voor C. Spycher Young Boys
68' Wissel Midtjylland Wissel J. Nworuh voor M. Larsen Midtjylland
74' Rode kaart Young Boys Rode kaart voor A. Nef Young Boys
75' Penalty Midtjylland Penalty S. Igboun Midtjylland
76' Wissel Midtjylland Wissel R. Christensen voor R. Hassan Midtjylland
83' Wissel Midtjylland Wissel K. Nielsen voor P. Andersson Midtjylland
85' Wissel Young Boys Wissel E. Zverotic voor M. Vitkieviez Young Boys
88' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor N. Ojuola Midtjylland
89' Doelpunt Midtjylland Doelpunt K. Nielsen met assist van S. Igboun Midtjylland
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Midtjylland
Opstellingen Young Boys - Midtjylland

Voorbeschouwing Young Boys - Midtjylland

Young Boys en Midtjylland spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Young Boys en Midtjylland in de Europa League vond plaats op 23 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Young Boys. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Young Boys favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Midtjylland slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.