Nabeschouwing Zimbru - Young Boys (1-0) (1-4 na strafschoppen) || Europa League 2012/2013

Donderdag 26 juli 2012 - 19:15 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Zimbru het donderdag 26 juli 2012 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Zimbru - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zimbru - Young Boys (1-0) (1-4 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Zimbru en Young Boys is geëindigd in een overwinning voor Zimbru. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Zimbru het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 1-4 gewonnen werd.

In de 42e minuut dacht Zimbru op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Barakhoev. Helaas voor Zimbru werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 1-4 score in het voordeel van Zimbru, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Zimbru - Young Boys
1
0
LIVE Zimbru - Young Boys 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zimbru - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Zimbru Doelpunt A. Barakhoev Zimbru
57' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Wölfli Young Boys
65' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor A. Barakhoev Zimbru
67' Wissel Young Boys Wissel A. González voor M. Silberbauer Young Boys
75' Wissel Zimbru Wissel G. Anton voor O. Sischin Zimbru
75' Wissel Young Boys Wissel C. Schneuwly voor M. Vitkieviez Young Boys
83' Wissel Zimbru Wissel D. Spataru voor A. Barakhoev Zimbru
91' Wissel Young Boys Wissel M. Costanzo voor M. Frey Young Boys
95' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor G. Anton Zimbru
99' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor D. Veskovac Young Boys
102' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor A. Nef Young Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Zimbru - Young Boys
Opstellingen Zimbru - Young Boys

Voorbeschouwing Zimbru - Young Boys

Zimbru en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Zimbru en Young Boys in de Europa League vond plaats op 19 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Young Boys. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Young Boys favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zimbru te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zimbru. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.