Nabeschouwing Zorya - Laçi (2-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 24 juli 2014 - 19:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Zorya het donderdag 24 juli 2014 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Laçi.

Via de Zorya - Laçi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zorya - Laçi (2-1)

Het Europa League duel tussen Zorya en Laçi is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Zorya. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 74e minuut dacht Zorya op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Ignjatijević. Helaas voor Zorya werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Laçi dat via V. Nimani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Budkivskiy dacht na 87 minuten te scoren voor Zorya, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zorya - Laçi
2
1
LIVE Zorya - Laçi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zorya - Laçi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Zorya Gele kaart voor J. Lipartia Zorya
46' Gele kaart Zorya Gele kaart voor V. Vernydub Zorya
46' Wissel Zorya Wissel Z. Ljubenovic voor J. Lipartia Zorya
51' Gele kaart Laçi Gele kaart voor O. Teqja Laçi
61' Wissel Zorya Wissel O. Karavaev voor I. Petryak Zorya
65' Wissel Zorya Wissel M. Bily voor O. Grytsay Zorya
69' Wissel Laçi Wissel T. Sefgjinaj voor E. Çela Laçi
74' Doelpunt Zorya Doelpunt N. Ignjatijević Zorya
81' Wissel Laçi Wissel E. Veliaj voor J. Adeniyi Laçi
83' Gele kaart Zorya Gele kaart voor G. Yarmash Zorya
85' Doelpunt Laçi Doelpunt V. Nimani Laçi
87' Doelpunt Zorya Doelpunt P. Budkivskiy Zorya
91' Wissel Laçi Wissel E. Ndreca voor V. Nimani Laçi
Video hoogtepunten en samenvatting Zorya - Laçi
Opstellingen Zorya - Laçi

Voorbeschouwing Zorya - Laçi

Zorya en Laçi spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Zorya en Laçi in de Europa League vond plaats op 17 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zorya. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zorya favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Laçi slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.