Nabeschouwing Zorya - Molde (1-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 31 juli 2014 - 19:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Zorya het donderdag 31 juli 2014 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Dynamo im. Valery Lobanovsky in Kyjiv.

Via de Zorya - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zorya - Molde (1-1)

De Europa League 2014/2015 wedstrijd tussen Zorya en Molde geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 62e minuut dacht Zorya op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Kamenyuka. Helaas voor Zorya werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Molde dat via S. Svendsen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zorya - Molde
1
1
LIVE Zorya - Molde 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zorya - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Zorya Gele kaart voor P. Khudzik Zorya
23' Gele kaart Molde Gele kaart voor J. Toivio Molde
31' Gele kaart Molde Gele kaart voor D. Chima Molde
46' Wissel Zorya Wissel Z. Ljubenovic voor P. Budkivskiy Zorya
59' Wissel Zorya Wissel R. Malinovskiy voor P. Khudzik Zorya
62' Doelpunt Zorya Doelpunt N. Kamenyuka Zorya
68' Wissel Molde Wissel S. Svendsen voor P. Diouf Molde
75' Wissel Molde Wissel T. Høiland voor D. Chima Molde
76' Wissel Zorya Wissel M. Pysko voor O. Karavaev Zorya
84' Wissel Molde Wissel M. Linnes voor Agnaldo Moraes Molde
85' Gele kaart Molde Gele kaart voor D. Hestad Molde
89' Doelpunt Molde Doelpunt S. Svendsen Molde