Nabeschouwing ÍBV - St Patricks (2-1) (na verlenging) || Europa League 2012/2013

Donderdag 12 juli 2012 - 21:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt ÍBV het donderdag 12 juli 2012 om 21:30 uur in eigen huis op tegen St Patricks.

Via de ÍBV - St Patricks live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ÍBV - St Patricks (2-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen ÍBV en St Patricks is geëindigd in een 2-1 overwinning voor ÍBV. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het ÍBV dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 84e minuut dacht ÍBV op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Garner. Helaas voor ÍBV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 98e minuut was het ÍBV dat via E. Birgisson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. OFlynn dacht na 99 minuten te scoren voor St Patrick's, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het ÍBV die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken ÍBV - St Patricks
2
1
LIVE ÍBV - St Patricks 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ÍBV - St Patricks teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor K. Browne St Patrick's
52' Wissel ÍBV Wissel T. Gudmundsson voor Arnór Ólafsson ÍBV
58' Wissel St Patrick's Wissel J. Kelly voor D. Meenan St Patrick's
65' Wissel ÍBV Wissel G. Gudmundsson voor I. Jeffs ÍBV
69' Wissel St Patrick's Wissel S. OFlynn voor A. Flood St Patrick's
75' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor C. Forrester St Patrick's
81' Wissel ÍBV Wissel E. Birgisson voor C. Olsen ÍBV
81' Wissel St Patrick's Wissel J. Carroll voor C. Forrester St Patrick's
84' Doelpunt ÍBV Doelpunt M. Garner ÍBV
98' Doelpunt ÍBV Doelpunt E. Birgisson ÍBV
99' Doelpunt St Patrick's Doelpunt S. OFlynn St Patrick's
103' Gele kaart ÍBV Gele kaart voor M. Garner ÍBV
109' Gele kaart ÍBV Gele kaart voor E. Birgisson ÍBV
117' Gele kaart ÍBV Gele kaart voor T. Gudmundsson ÍBV
Video hoogtepunten en samenvatting ÍBV - St Patricks
Opstellingen ÍBV - St Patricks

Voorbeschouwing ÍBV - St Patricks

ÍBV en St Patricks spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen ÍBV en St Patricks in de Europa League vond plaats op 5 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor St Patricks. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is St Patricks favoriet. 2 keer wist de ploeg van ÍBV te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor ÍBV. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.