Nabeschouwing Čelik - Borac Banja Luka (1-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 12 juli 2012 - 17:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Čelik het donderdag 12 juli 2012 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Borac Banja Luka.

Via de Čelik - Borac Banja Luka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Čelik - Borac Banja Luka (1-1)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Čelik en Borac Banja Luka geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Zivkovic van Borac Banja Luka. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 50e minuut het veld moest verlaten. In de 53e minuut was het Čelik dat via M. Milic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Grahovac dacht na 58 minuten te scoren voor Borac Banja Luka, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Čelik - Borac Banja Luka
1
1
LIVE Čelik - Borac Banja Luka 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Čelik - Borac Banja Luka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Čelik Gele kaart voor V. Bojic Čelik
25' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor M. Zivkovic Borac Banja Luka
36' Wissel Borac Banja Luka Wissel St. Dujakovic voor S. Dugic Borac Banja Luka
46' Wissel Čelik Wissel S. Agovic voor V. Jovovic Čelik
50' Tweede gele kaart Borac Banja Luka Tweede gele kaart voor M. Zivkovic Borac Banja Luka
53' Eigen doelpunt Čelik Eigen doelpunt M. Milic Čelik
56' Wissel Borac Banja Luka Wissel O. Radulovic voor M. Zizovic Borac Banja Luka
58' Doelpunt Borac Banja Luka Doelpunt S. Grahovac Borac Banja Luka
59' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor M. Milic Borac Banja Luka
65' Wissel Čelik Wissel N. Simic voor F. Kasapi Čelik
79' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor B. Markovic Borac Banja Luka
79' Gele kaart Čelik Gele kaart voor N. Simic Čelik
81' Wissel Borac Banja Luka Wissel P. Kunic voor A. Radulovic Borac Banja Luka
86' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor J. Stokic Borac Banja Luka
89' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor O. Radulovic Borac Banja Luka
93' Gele kaart Čelik Gele kaart voor A. Dubljevic Čelik
91' Wissel Čelik Wissel M. Nikolic voor D. Zoric Čelik
Video hoogtepunten en samenvatting Čelik - Borac Banja Luka
Opstellingen Čelik - Borac Banja Luka

Voorbeschouwing Čelik - Borac Banja Luka

Čelik en Borac Banja Luka spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Čelik en Borac Banja Luka in de Europa League vond plaats op 5 juli 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.