Nabeschouwing Śląsk Wrocław - Hannover 96 (3-5) || Europa League 2012/2013

Donderdag 23 augustus 2012 - 20:45 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Śląsk Wrocław het donderdag 23 augustus 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hannover 96.

Via de Śląsk Wrocław - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Śląsk Wrocław - Hannover 96 (3-5)

Het Europa League duel tussen Śląsk Wrocław en Hannover 96 is geëindigd in een 3-5 overwinning voor Hannover 96. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Hannover 96 op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Andreasen. Helaas voor Hannover 96 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Hannover 96 dat via J. Schlaudraff dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Jodlowiec dacht na 34 minuten te scoren voor Śląsk Wrocław, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 40e minuut scoorde Hannover 96 via L. Stindl, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 54 minuten spelen wist Śląsk Wrocław via S. Patejuk de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 61e minuut scoorde P. Kazmierczak namens Śląsk Wrocław. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 82e minuut leek L. Andreasen te scoren voor Hannover 96, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 85e minuut leek M. Schmiedebach te scoren voor Hannover 96, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Śląsk Wrocław - Hannover 96
3
5
LIVE Śląsk Wrocław - Hannover 96 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Śląsk Wrocław - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor K. Haggui Hannover 96
7' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt L. Andreasen met assist van S. Cherundolo Hannover 96
11' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor R. Elsner Śląsk Wrocław
25' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt J. Schlaudraff met assist van C. Pander Hannover 96
27' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor T. Jodlowiec Śląsk Wrocław
34' Doelpunt Śląsk Wrocław Doelpunt T. Jodlowiec met assist van S. Mila Śląsk Wrocław
38' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor S. Huszti Hannover 96
40' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt L. Stindl met assist van J. Schlaudraff Hannover 96
46' Wissel Śląsk Wrocław Wissel J. Voskamp voor L. Gikiewicz Śląsk Wrocław
46' Wissel Śląsk Wrocław Wissel S. Patejuk voor R. Elsner Śląsk Wrocław
54' Doelpunt Śląsk Wrocław Doelpunt S. Patejuk Śląsk Wrocław
61' Doelpunt Śląsk Wrocław Doelpunt P. Kazmierczak met assist van S. Mila Śląsk Wrocław
66' Wissel Hannover 96 Wissel M. Schmiedebach voor S. Huszti Hannover 96
75' Wissel Hannover 96 Wissel A. Sobiech voor D. Ya Konan Hannover 96
81' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor J. Voskamp Śląsk Wrocław
82' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt L. Andreasen Hannover 96
83' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor L. Stindl Hannover 96
85' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt M. Schmiedebach met assist van A. Sobiech Hannover 96
85' Wissel Hannover 96 Wissel A. Nikci voor J. Schlaudraff Hannover 96