Nabeschouwing Altrincham - Gateshead (2-2) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Altrincham het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gateshead. De wedstrijd wordt gespeeld in The J. Davidson Stadium in Altrincham.

Via de Altrincham - Gateshead live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Altrincham - Gateshead (2-2)

De FA Cup 2022/2023 wedstrijd tussen Altrincham en Gateshead geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 46e minuut dacht Altrincham op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Hasani. Helaas voor Altrincham werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Gateshead dat via J. Hulme dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Lewis Smith. O. Gallacher dacht na 68 minuten te scoren voor Gateshead, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Altrincham via R. Colclough, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Lewis Smith niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Altrincham - Gateshead 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Altrincham - Gateshead teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Altrincham Doelpunt L. Hasani met assist van D. Jarvis Altrincham
61' Doelpunt Gateshead Doelpunt J. Hulme met assist van D. Malone Gateshead
68' Doelpunt Gateshead Doelpunt O. Gallacher met assist van L. Daley Gateshead
69' Doelpunt Altrincham Doelpunt R. Colclough met assist van B. Pringle Altrincham
75' Wissel Gateshead Wissel A. Yussuf voor D. Ward Gateshead
92' Wissel Altrincham Wissel B. Jackson voor T. Mullarkey Altrincham
Video hoogtepunten en samenvatting Altrincham - Gateshead
Opstellingen Altrincham - Gateshead

Voorbeschouwing Altrincham - Gateshead

Altrincham en Gateshead spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lewis Smith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Altrincham en Gateshead in de FA Cup vond plaats op 16 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gateshead. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Gateshead favoriet. 2 keer wist de ploeg van Altrincham te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Altrincham. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.