Nabeschouwing Alvechurch - Worksop Town (3-2) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Alvechurch het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Worksop Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Lye Meadow in Alvechurch.

Via de Alvechurch - Worksop Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alvechurch - Worksop Town (3-2)

Het FA Cup duel tussen Alvechurch en Worksop Town is onder leiding van scheidsrechter Neil Pratt geëindigd in een 3-2 overwinning voor Alvechurch. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Alvechurch kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van L. Brown. Alvechurch vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Abbey op een 2-0 voorsprong kwam te staan. L. Hall dacht na 46 minuten te scoren voor Alvechurch, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde Worksop Town via V. Redford, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Worksop Town, waarmee T. Edge zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 85 minuten wist uiteindelijk Worksop Town iets terug te doen nadat V. Redford de bal in het net wist te werken. Het lukte Worksop Town na 89 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat L. Hughes de 3-2 wist te scoren.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Neil Pratt bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Alvechurch.

LIVE Alvechurch - Worksop Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alvechurch - Worksop Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Alvechurch Doelpunt L. Brown Alvechurch 1-0
45' Doelpunt Alvechurch Doelpunt J. Abbey Alvechurch 2-0
46' Doelpunt Alvechurch Doelpunt L. Hall met assist van S. Wedgbury Alvechurch
46' Doelpunt Worksop Town Doelpunt V. Redford met assist van J. Hanson Worksop Town
48' Doelpunt Worksop Town Doelpunt T. Edge Worksop Town 3-0
56' Wissel Worksop Town Wissel J. Broadhead voor H. Bencherif Worksop Town
70' Wissel Alvechurch Wissel M. Olaloko voor L. Brown Alvechurch
82' Wissel Alvechurch Wissel B. Cassidy voor J. Concannon Alvechurch
85' Doelpunt Worksop Town Doelpunt V. Redford Worksop Town 3-1
89' Doelpunt Worksop Town Doelpunt L. Hughes Worksop Town 3-2
89' Wissel Alvechurch Wissel H. Williams voor Áurio Teixeira Alvechurch
Video hoogtepunten en samenvatting Alvechurch - Worksop Town
Opstellingen Alvechurch - Worksop Town

Voorbeschouwing Alvechurch - Worksop Town

Alvechurch en Worksop Town spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Neil Pratt en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alvechurch en Worksop Town elkaar treffen in de FA Cup.