Nabeschouwing Barnet - Chelmsford City (1-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Barnet het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chelmsford City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hive Stadium in London.

Via de Barnet - Chelmsford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnet - Chelmsford City (1-1)

De FA Cup 2022/2023 wedstrijd tussen Barnet en Chelmsford City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door B. Wynter, waarmee Barnet met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Chelmsford City het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk C. Ruff die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Barnet - Chelmsford City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnet - Chelmsford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Chelmsford City Gele kaart voor E. Vaz Chelmsford City
49' Doelpunt Barnet Doelpunt B. Wynter met assist van N. Kabamba Barnet 1-0
62' Wissel Chelmsford City Wissel L. Dunne voor H. Ochieng Chelmsford City
64' Wissel Barnet Wissel R. Hall voor S. Shields Barnet
68' Wissel Chelmsford City Wissel T. Blackwell voor J. Yila Chelmsford City
80' Wissel Chelmsford City Wissel K. Da Costa voor J. Barnum-Bobb Chelmsford City
87' Gele kaart Barnet Gele kaart voor L. Walker Barnet
92' Doelpunt Chelmsford City Doelpunt C. Ruff Chelmsford City 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Barnet - Chelmsford City
Opstellingen Barnet - Chelmsford City
De opstellingen van Barnet en Chelmsford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnet gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Chelmsford City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.