Nabeschouwing Barrow - Mansfield Town (0-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Barrow het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mansfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Dunes Hotel Stadium in Barrow-in-Furness.

Via de Barrow - Mansfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barrow - Mansfield Town (0-1)

Het FA Cup duel tussen Barrow en Mansfield Town is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mansfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door O. Hawkins, waarmee Mansfield Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Mansfield Town.

LIVE Barrow - Mansfield Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barrow - Mansfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor A. Hartigan Mansfield Town
39' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt O. Hawkins met assist van G. Maris Mansfield Town 0-1
46' Wissel Mansfield Town Wissel K. Wallace voor S. Quinn Mansfield Town
46' Wissel Mansfield Town Wissel O. Clarke voor A. Hartigan Mansfield Town
62' Gele kaart Barrow Gele kaart voor T. White Barrow
62' Wissel Barrow Wissel S. Foley voor T. White Barrow
62' Wissel Barrow Wissel P. Brough voor M. Kenlock Barrow
63' Wissel Barrow Wissel B. Whitfield voor B. Waters Barrow
63' Wissel Mansfield Town Wissel J. Bowery voor K. Gordon Mansfield Town
73' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor J. Perch Mansfield Town
74' Wissel Barrow Wissel R. Bennett voor G. Ray Barrow
78' Wissel Mansfield Town Wissel J. J. OToole voor S. McLaughlin Mansfield Town
78' Wissel Barrow Wissel S. Nwabuokei voor H. Neal Barrow
81' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor E. Hewitt Mansfield Town
83' Wissel Mansfield Town Wissel R. Harbottle voor J. Perch Mansfield Town
87' Gele kaart Barrow Gele kaart voor R. Bennett Barrow
Video hoogtepunten en samenvatting Barrow - Mansfield Town
Opstellingen Barrow - Mansfield Town
De opstellingen van Barrow en Mansfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barrow gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mansfield Town zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.