Nabeschouwing Barrow - Rochdale (0-2) || FA Cup 2016/2017

Zaterdag 7 januari 2017 - 16:00 uur



In de FA Cup 2016/2017 neemt Barrow het zaterdag 7 januari 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in The Dunes Hotel Stadium in Barrow-in-Furness.

Via de Barrow - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barrow - Rochdale (0-2)

Het FA Cup duel tussen Barrow en Rochdale is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Barrow - Rochdale
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
16
Schoten op doel
3
3
Overtredingen
10
12
Buitenspel
4
1
Corners
5
7
LIVE Barrow - Rochdale 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barrow - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Barrow - Rochdale
Opstellingen Barrow - Rochdale

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barrow - Rochdale

Barrow en Rochdale spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Barrow en Rochdale elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Barrow 0
Winst Rochdale 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Barrow - Rochdale Opstelling Barrow Opstelling Rochdale Live Barrow - Rochdale Live Barrow - Rochdale kijken Barrow - Rochdale kijken Live Barrow - Rochdale stream Barrow - Rochdale Fox Sports Nabeschouwing Barrow - Rochdale Uitslag Barrow - Rochdale Statistieken Barrow - Rochdale FA Cup 2016/2017 Barrow - Rochdale wedden Barrow - Rochdale gokken Barrow - Rochdale Unibet