Nabeschouwing Beckenham Town - Dagenham & Redbridge (0-7) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Beckenham Town het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dagenham & Redbridge. De wedstrijd wordt gespeeld in Eden Park Avenue in Eden Park Avenue.

Via de Beckenham Town - Dagenham & Redbridge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beckenham Town - Dagenham & Redbridge (0-7)

Het FA Cup duel tussen Beckenham Town en Dagenham & Redbridge is onder leiding van scheidsrechter Gary Parsons geëindigd in een 0-7 overwinning voor Dagenham & Redbridge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dagenham & Redbridge kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Walker. Dagenham & Redbridge vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Weston op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van Dagenham & Redbridge, waarmee M. Sagaf zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. In de 40e minuut scoorde Dagenham & Redbridge via I. Erskine, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 46 minuten spelen wist Dagenham & Redbridge via J. Brissett de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gary Parsons. In de 46e minuut scoorde O. Mussa namens Dagenham & Redbridge. Scheidsrechter Gary Parsons besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 52e minuut scoorde Dagenham & Redbridge voor de vierde keer via O. Mussa die daarmee voor de 0-4 zorgde. De vijfde goal van Dagenham & Redbridge viel in de 55e minuut en werd gemaakt door P. McCallum. Een monsterscore voor Dagenham & Redbridge leek hiermee in de maak. Even daarna in de 71e minuut werd opnieuw een doelpunt gemaakt door Dagenham & Redbridge. Dit keer kwam het doelpunt op naam te staan van P. McCallum die daarmee de stand op 0-6 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gary Parsons en eindigde de wedstrijd dus met een 0-7 stand in het voordeel van Dagenham & Redbridge, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Beckenham Town - Dagenham & Redbridge 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beckenham Town - Dagenham & Redbridge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt J. Walker Dagenham & Redbridge 0-1
30' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt M. Weston Dagenham & Redbridge 0-2
35' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt M. Sagaf Dagenham & Redbridge 0-3
40' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt I. Erskine met assist van L. Hedges Dagenham & Redbridge
46' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt J. Brissett met assist van N. Curran Dagenham & Redbridge
46' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt O. Mussa met assist van D. Rance Dagenham & Redbridge
52' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt O. Mussa Dagenham & Redbridge 0-4
55' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt P. McCallum Dagenham & Redbridge 0-5
59' Wissel Beckenham Town Wissel B. Goldberg voor S. Townsend Beckenham Town
65' Wissel Dagenham & Redbridge Wissel J. Morias voor J. Walker Dagenham & Redbridge
71' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt P. McCallum Dagenham & Redbridge 0-6
75' Wissel Dagenham & Redbridge Wissel F. Franz voor M. Weston Dagenham & Redbridge
88' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt J. Morias Dagenham & Redbridge 0-7
Video hoogtepunten en samenvatting Beckenham Town - Dagenham & Redbridge
Opstellingen Beckenham Town - Dagenham & Redbridge

Voorbeschouwing Beckenham Town - Dagenham & Redbridge

Beckenham Town en Dagenham & Redbridge spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gary Parsons en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Beckenham Town en Dagenham & Redbridge elkaar treffen in de FA Cup.