Nabeschouwing Blyth Spartans - Wrexham (1-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 14:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Blyth Spartans het zaterdag 15 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Wrexham. De wedstrijd wordt gespeeld in Croft Park in Blyth.

Via de Blyth Spartans - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blyth Spartans - Wrexham (1-1)

De FA Cup 2022/2023 wedstrijd tussen Blyth Spartans en Wrexham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 58e minuut dacht Wrexham op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Mullin. Helaas voor Wrexham werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Blyth Spartans dat via O. Palmer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paul Marsden.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paul Marsden niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Blyth Spartans - Wrexham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blyth Spartans - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Doelpunt Wrexham Doelpunt P. Mullin met assist van J. Davies Wrexham
58' Doelpunt Blyth Spartans Doelpunt O. Palmer met assist van S. Dalby Blyth Spartans
72' Wissel Blyth Spartans Wissel M. Cornish voor C. Main Blyth Spartans
79' Wissel Wrexham Wissel A. Forde voor C. McFadzean Wrexham
Video hoogtepunten en samenvatting Blyth Spartans - Wrexham
Opstellingen Blyth Spartans - Wrexham

Voorbeschouwing Blyth Spartans - Wrexham

Blyth Spartans en Wrexham spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Marsden en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Blyth Spartans en Wrexham elkaar treffen in de FA Cup.