Nabeschouwing Boreham Wood - Wealdstone (5-3) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Boreham Wood het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wealdstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Meadow Park in Borehamwood.

Via de Boreham Wood - Wealdstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boreham Wood - Wealdstone (5-3)

Het FA Cup duel tussen Boreham Wood en Wealdstone is onder leiding van scheidsrechter Jacob Miles geëindigd in een 5-3 overwinning voor Boreham Wood. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door G. Broadbent, waarmee Boreham Wood met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 32e minuut voor dat Boreham Wood via Z. Brunt op 2-0 kwam te staan. D. Sesay dacht na 60 minuten te scoren voor Boreham Wood, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Wealdstone via S. Akinola, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Boreham Wood, waarmee C. Coxe zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 68 minuten wist uiteindelijk Wealdstone iets terug te doen nadat O. Olomola de bal in het net wist te werken. In de 71e minuut leek D. Elliott te scoren voor Wealdstone, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Jacob Miles. In de 78e minuut werd wederom gescoord. Dit keer kwam het doelpunt op naam van D. Newton die daarmee de 4-1 scoorde voor Boreham Wood. Even daarna in de 83e minuut werd opnieuw een doelpunt gemaakt door Wealdstone. Dit keer kwam het doelpunt op naam te staan van S. Akinola die daarmee de stand op 4-2 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jacob Miles en eindigde de wedstrijd dus met een 5-3 stand in het voordeel van Boreham Wood.

LIVE Boreham Wood - Wealdstone 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boreham Wood - Wealdstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt G. Broadbent Boreham Wood 1-0
32' Penalty Boreham Wood Penalty Z. Brunt Boreham Wood 2-0
60' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt D. Sesay met assist van D. Elerewe Boreham Wood
64' Doelpunt Wealdstone Doelpunt S. Akinola met assist van D. Hutchinson Wealdstone
66' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt C. Coxe Boreham Wood 3-0
68' Doelpunt Wealdstone Doelpunt O. Olomola Wealdstone 3-1
71' Doelpunt Wealdstone Doelpunt D. Elliott met assist van T. Marsh Wealdstone
78' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt D. Newton Boreham Wood 4-1
81' Wissel Boreham Wood Wissel J. Rees voor D. Newton Boreham Wood
83' Doelpunt Wealdstone Doelpunt S. Akinola Wealdstone 4-2
84' Wissel Wealdstone Wissel M. Barrett voor J. Cook Wealdstone
87' Doelpunt Wealdstone Doelpunt O. Olomola Wealdstone 4-3
87' Wissel Boreham Wood Wissel M. Ricketts voor Z. Brunt Boreham Wood
94' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt D. Elliott Boreham Wood 5-3
Video hoogtepunten en samenvatting Boreham Wood - Wealdstone
Opstellingen Boreham Wood - Wealdstone

Voorbeschouwing Boreham Wood - Wealdstone

Boreham Wood en Wealdstone spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jacob Miles en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Boreham Wood en Wealdstone elkaar treffen in de FA Cup.