Nabeschouwing Bracknell Town - Banbury United (2-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Bracknell Town het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Banbury United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bottom Meadow in Sandhurst.

Via de Bracknell Town - Banbury United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bracknell Town - Banbury United (2-1)

Het FA Cup duel tussen Bracknell Town en Banbury United is onder leiding van scheidsrechter Steven Hughes geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bracknell Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Herbert, waarmee Bracknell Town met 1-0 de leiding nam. In de 16e minuut was het Banbury United dat via S. Spasov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Steven Hughes. J. Grant dacht na 18 minuten te scoren voor Bracknell Town, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 39e minuut kwam Banbury United op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van S. Spasov. In de 46e was het Bracknell Town dat op voorsprong kwam te staan na een goal van D. Bayliss.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steven Hughes, waardoor Bracknell Town een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bracknell Town - Banbury United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bracknell Town - Banbury United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Bracknell Town Doelpunt M. Herbert Bracknell Town 1-0
16' Doelpunt Banbury United Doelpunt S. Spasov met assist van C. Reilly Banbury United
18' Doelpunt Bracknell Town Doelpunt J. Grant met assist van M. Platt Bracknell Town
39' Doelpunt Banbury United Doelpunt S. Spasov Banbury United 1-1
46' Doelpunt Bracknell Town Doelpunt D. Bayliss Bracknell Town 2-1
82' Wissel Banbury United Wissel H. Landers voor A. Babos Banbury United
Video hoogtepunten en samenvatting Bracknell Town - Banbury United
Opstellingen Bracknell Town - Banbury United

Voorbeschouwing Bracknell Town - Banbury United

Bracknell Town en Banbury United spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steven Hughes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bracknell Town en Banbury United elkaar treffen in de FA Cup.