Nabeschouwing Burton Albion - Needham Market (2-0) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Burton Albion het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Needham Market. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Needham Market live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Needham Market (2-0)

Het FA Cup duel tussen Burton Albion en Needham Market is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door A. Oshilaja, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Burton Albion opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het J. Powell die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Burton Albion.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Burton Albion.

LIVE Burton Albion - Needham Market 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Needham Market teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Burton Albion Doelpunt A. Oshilaja Burton Albion 1-0
58' Wissel Needham Market Wissel T. Fitzgerald voor N. Collard Needham Market
58' Wissel Needham Market Wissel K. Bennett voor J. Lay Needham Market
61' Wissel Burton Albion Wissel M. Carayol voor C. Lakin Burton Albion
61' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor D. Keillor-Dunn Burton Albion
72' Wissel Burton Albion Wissel T. Onyango voor A. Mariappa Burton Albion
78' Wissel Needham Market Wissel S. Chambers voor P. Brothers Needham Market
89' Wissel Needham Market Wissel H. Knights voor R. Crane Needham Market
94' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Powell met assist van T. Taylor Burton Albion 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Needham Market
Opstellingen Burton Albion - Needham Market
De opstellingen van Burton Albion en Needham Market zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Needham Market zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.