Nabeschouwing Buxton - Hyde United (2-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur



In de FA Cup 2022/2023 neemt Buxton het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hyde United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Silverlands in Buxton.

Via de Buxton - Hyde United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Buxton - Hyde United (2-1)

Het FA Cup duel tussen Buxton en Hyde United is onder leiding van scheidsrechter John Mulligan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Buxton. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door J. Redshaw, waarmee Hyde United met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut was het Buxton dat via H. Bunn dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter John Mulligan. B. Holmes dacht na 61 minuten te scoren voor Buxton, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

S. Boden zette Buxton even later op 1-1 nadat hij een door scheidsrechter John Mulligan toegekende penalty wist te benutten. In de 83e was het Buxton dat op voorsprong kwam te staan na een goal van S. Boden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Mulligan, waardoor Buxton een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Buxton - Hyde United
Goals
2
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
65
67
Gevaarlijke aanvallen
27
36
Corners
8
8
LIVE Buxton - Hyde United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Buxton - Hyde United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Doelpunt Hyde United Doelpunt J. Redshaw Hyde United 0-1
46' Penalty Buxton Penalty H. Bunn M. Sargent Buxton
61' Doelpunt Buxton Doelpunt B. Holmes met assist van E. Brown Buxton
65' Penalty Buxton Penalty S. Boden Buxton 1-1
74' Wissel Hyde United Wissel M. Mampala voor A. Dawson Hyde United
75' Wissel Buxton Wissel D. De Girolamo voor S. Osborne Buxton
83' Doelpunt Buxton Doelpunt S. Boden Buxton 2-1
89' Wissel Hyde United Wissel S. Whittingham voor L. Tongue Hyde United
Video hoogtepunten en samenvatting Buxton - Hyde United
Opstellingen Buxton - Hyde United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Buxton - Hyde United

Buxton en Hyde United spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Mulligan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Buxton en Hyde United elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Buxton 0
Winst Hyde United 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Buxton - Hyde United Opstelling Buxton Opstelling Hyde United Live Buxton - Hyde United Live Buxton - Hyde United kijken Buxton - Hyde United kijken Live Buxton - Hyde United stream Buxton - Hyde United Fox Sports Nabeschouwing Buxton - Hyde United Uitslag Buxton - Hyde United Statistieken Buxton - Hyde United FA Cup 2022/2023 Buxton - Hyde United wedden Buxton - Hyde United gokken Buxton - Hyde United Unibet