Nabeschouwing Charlton Athletic - Coalville Town (4-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Charlton Athletic het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coalville Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Coalville Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Coalville Town (4-1)

Het FA Cup duel tussen Charlton Athletic en Coalville Town is onder leiding van scheidsrechter Lewis Smith geëindigd in een 4-1 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door J. Payne, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Stockley op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Coalville Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Chambers.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Charlton Athletic vergroot nadat J. Payne de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 90e minuut wist C. Aneke namens Charlton Athletic de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lewis Smith bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Coalville Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Coalville Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Charlton Athletic Wissel Z. Mitchell voor T. Thomas Charlton Athletic
24' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Payne met assist van T. Campbell Charlton Athletic 1-0
48' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Stockley met assist van J. Payne Charlton Athletic 2-0
46' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Henry voor G. Dobson Charlton Athletic
52' Doelpunt Coalville Town Doelpunt A. Chambers Coalville Town 2-1
56' Wissel Coalville Town Wissel B. Kee voor T. Berridge Coalville Town
62' Wissel Coalville Town Wissel G. Wilson voor A. Thanoj Coalville Town
68' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor J. Stockley Charlton Athletic
69' Wissel Coalville Town Wissel T. Chitiza voor L. Shaw Coalville Town
74' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Forster-Caskey voor C. McGrandles Charlton Athletic
74' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Chin voor S. Clare Charlton Athletic
81' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Payne met assist van S. Sessegnon Charlton Athletic 3-1
90' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Aneke met assist van S. Sessegnon Charlton Athletic 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Coalville Town
Opstellingen Charlton Athletic - Coalville Town
De opstellingen van Charlton Athletic en Coalville Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Coalville Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.