Nabeschouwing Chelsea - Tottenham Hotspur (4-2) || FA Cup 2016/2017

Zaterdag 22 april 2017 - 18:15 uur



In de FA Cup 2016/2017 neemt Chelsea het zaterdag 22 april 2017 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Chelsea - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Tottenham Hotspur (4-2)

Het FA Cup duel tussen Chelsea en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 4-2 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Chelsea - Tottenham Hotspur
Goals
4
2
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
8
13
Schoten op doel
5
4
Passes
323
544
Overtredingen
19
11
Buitenspel
3
1
Corners
1
11
LIVE Chelsea - Tottenham Hotspur 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Tottenham Hotspur
Opstellingen Chelsea - Tottenham Hotspur

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chelsea - Tottenham Hotspur

Chelsea en Tottenham Hotspur spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Tottenham Hotspur in de FA Cup vond plaats op 15 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Tottenham Hotspur slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chelsea 2
Winst Tottenham Hotspur 0
Gelijkspel 1
Totaal 3
Tags
Chelsea - Tottenham Hotspur Opstelling Chelsea Opstelling Tottenham Hotspur Live Chelsea - Tottenham Hotspur Live Chelsea - Tottenham Hotspur kijken Chelsea - Tottenham Hotspur kijken Live Chelsea - Tottenham Hotspur stream Chelsea - Tottenham Hotspur Fox Sports Nabeschouwing Chelsea - Tottenham Hotspur Uitslag Chelsea - Tottenham Hotspur Statistieken Chelsea - Tottenham Hotspur FA Cup 2016/2017 Chelsea - Tottenham Hotspur wedden Chelsea - Tottenham Hotspur gokken Chelsea - Tottenham Hotspur Unibet