Nabeschouwing Cheltenham Town - Alvechurch (1-2) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Cheltenham Town het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Alvechurch. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Alvechurch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Alvechurch (1-2)

Het FA Cup duel tussen Cheltenham Town en Alvechurch is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 1-2 overwinning voor Alvechurch. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Waldron, waarmee Alvechurch met 0-1 de leiding nam. Alvechurch vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Concannon op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Cheltenham Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Jackson. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Cheltenham Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rob Lewis, waardoor Alvechurch een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cheltenham Town - Alvechurch 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Alvechurch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Alvechurch Doelpunt D. Waldron Alvechurch 0-1
21' Gele kaart Alvechurch Gele kaart voor D. Waldron Alvechurch
38' Wissel Cheltenham Town Wissel D. NLundulu voor B. Williams Cheltenham Town
46' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Norton voor G. Lloyd Cheltenham Town
50' Doelpunt Alvechurch Doelpunt J. Concannon Alvechurch 0-2
54' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt R. Jackson Cheltenham Town 1-2
62' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Sercombe Cheltenham Town
69' Gele kaart Alvechurch Gele kaart voor J. Willets Alvechurch
69' Wissel Cheltenham Town Wissel A. May voor D. Adshead Cheltenham Town
74' Wissel Alvechurch Wissel H. Williams voor J. Concannon Alvechurch
75' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor S. Long Cheltenham Town
76' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Brown voor J. Olayinka Cheltenham Town
82' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor D. NLundulu Cheltenham Town
87' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor A. May Cheltenham Town
89' Wissel Alvechurch Wissel L. Brown voor T. Hamilton Alvechurch
90' Gele kaart Alvechurch Gele kaart voor E. Sephton Alvechurch
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Alvechurch
Opstellingen Cheltenham Town - Alvechurch
De opstellingen van Cheltenham Town en Alvechurch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Alvechurch zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.