Nabeschouwing Chippenham Town - Hendon (1-0) || FA Cup 2022/2023

Dinsdag 18 oktober 2022 - 20:45 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Chippenham Town het dinsdag 18 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hendon. De wedstrijd wordt gespeeld in Hardenhuish Park in Chippenham.

Via de Chippenham Town - Hendon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chippenham Town - Hendon (1-0)

Het FA Cup duel tussen Chippenham Town en Hendon is onder leiding van scheidsrechter Elliot Swallow geëindigd in een 1-0 overwinning voor Chippenham Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door J. Parker, waarmee Chippenham Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Chippenham Town.

LIVE Chippenham Town - Hendon 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chippenham Town - Hendon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Chippenham Town Doelpunt J. Parker Chippenham Town 1-0
63' Wissel Hendon Wissel B. Bawling voor F. Keita Hendon
65' Wissel Chippenham Town Wissel W. Tizzard voor H. Greenslade Chippenham Town
75' Wissel Hendon Wissel J. Dawodu voor A. Iontton Hendon
75' Wissel Hendon Wissel R. Buchanan voor S. Sambou Hendon
83' Wissel Chippenham Town Wissel C. Gunner voor Alefe Santos Chippenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Chippenham Town - Hendon
Opstellingen Chippenham Town - Hendon

Voorbeschouwing Chippenham Town - Hendon

Chippenham Town en Hendon spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Elliot Swallow en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chippenham Town en Hendon in de FA Cup vond plaats op 15 oktober 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Chippenham Town favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Hendon slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.