Nabeschouwing Crawley Town - Accrington Stanley (1-4) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Crawley Town het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in The People's Pension Stadium in Crawley.

Via de Crawley Town - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crawley Town - Accrington Stanley (1-4)

Het FA Cup duel tussen Crawley Town en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 1-4 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Accrington Stanley kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van S. Whalley. Crawley Town kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Hessenthaler, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette S. Whalley zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Accrington Stanley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 45 minuten werd de voorsprong voor Accrington Stanley vergroot nadat E. Hamilton de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 49e minuut wist S. Whalley namens Accrington Stanley de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Yates en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Crawley Town - Accrington Stanley 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crawley Town - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. Whalley Accrington Stanley 0-1
18' Doelpunt Crawley Town Doelpunt J. Hessenthaler Crawley Town 1-1
22' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. Whalley met assist van J. Pritchard Accrington Stanley 1-2
25' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor L. Coyle Accrington Stanley
41' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor T. Johnson Crawley Town
45' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt E. Hamilton met assist van S. McConville Accrington Stanley 1-3
46' Wissel Crawley Town Wissel A. Oteh voor T. Johnson Crawley Town
46' Wissel Crawley Town Wissel J. Lynch voor J. Powell Crawley Town
49' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. Whalley met assist van T. Leigh Accrington Stanley 1-4
51' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Martin voor L. Coyle Accrington Stanley
51' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor J. Lynch Crawley Town
55' Wissel Crawley Town Wissel D. Telford voor A. Nadesan Crawley Town
73' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor H. Ransom Crawley Town
77' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Longelo-Mbule voor J. Pritchard Accrington Stanley
78' Wissel Crawley Town Wissel C. Chukwuemeka voor J. Davis Crawley Town
79' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor T. Savin Accrington Stanley
79' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor T. Leigh Accrington Stanley
85' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor T. Craig Crawley Town
85' Wissel Accrington Stanley Wissel N. Delfouneso voor T. Leigh Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Crawley Town - Accrington Stanley
Opstellingen Crawley Town - Accrington Stanley
De opstellingen van Crawley Town en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crawley Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.