Nabeschouwing Crewe Alexandra - Leyton Orient (1-0) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Leyton Orient (1-0)

Het FA Cup duel tussen Crewe Alexandra en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 1-0 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Clay in de 87e minuut, waardoor Leyton Orient met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 92 minuten was het B. Sambou die Crewe Alexandra op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sam Purkiss, waardoor Crewe Alexandra de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Crewe Alexandra - Leyton Orient 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor C. Thomas Crewe Alexandra
58' Wissel Leyton Orient Wissel T. Archibald voor R. Sotiriou Leyton Orient
58' Wissel Leyton Orient Wissel P. Smyth voor S. Duke-McKenna Leyton Orient
60' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor S. Ogie Leyton Orient
68' Wissel Leyton Orient Wissel I. El Mizouni voor G. Moncur Leyton Orient
69' Wissel Leyton Orient Wissel A. Drinan voor C. Kelman Leyton Orient
71' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Colkett voor J. Tabiner Crewe Alexandra
87' Rode kaart Leyton Orient Rode kaart voor C. Clay Leyton Orient
92' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt B. Sambou met assist van K. Mellor Crewe Alexandra 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Leyton Orient
Opstellingen Crewe Alexandra - Leyton Orient
De opstellingen van Crewe Alexandra en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.