Nabeschouwing Curzon Ashton - Cambridge United (0-0) || FA Cup 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 15:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Curzon Ashton het zondag 6 november 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Tameside Stadium in Ashton-asunder-Lyne.

Via de Curzon Ashton - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Curzon Ashton - Cambridge United (0-0)

De FA Cup 2022/2023 wedstrijd tussen Curzon Ashton en Cambridge United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Curzon Ashton en Cambridge United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Cambridge United kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Anthony Backhouse niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Curzon Ashton - Cambridge United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Curzon Ashton - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor H. Dunk Cambridge United
20' Wissel Curzon Ashton Wissel C. Dimaio voor R. Hall Curzon Ashton
57' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor S. Smith Cambridge United
57' Wissel Cambridge United Wissel S. Tracey voor H. Dunk Cambridge United
60' Gele kaart Curzon Ashton Gele kaart voor T. Peers Curzon Ashton
79' Gele kaart Curzon Ashton Gele kaart voor D. Matthews Curzon Ashton
80' Wissel Cambridge United Wissel B. Worman voor L. Simper Cambridge United
81' Wissel Curzon Ashton Wissel G. Waring voor J. Hancock Curzon Ashton
91' Wissel Curzon Ashton Wissel J. Richards voor W. Hayhurst Curzon Ashton
91' Wissel Curzon Ashton Wissel C. Hobson voor T. Peers Curzon Ashton
94' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor H. Knibbs Cambridge United
95' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor P. Digby Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Curzon Ashton - Cambridge United
Opstellingen Curzon Ashton - Cambridge United
De opstellingen van Curzon Ashton en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Curzon Ashton gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.