Nabeschouwing Dover Athletic - Cambridge United (2-4) (na verlenging) || FA Cup 2016/2017

Donderdag 17 november 2016 - 20:45 uur



In de FA Cup 2016/2017 neemt Dover Athletic het donderdag 17 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Perrys Crabble Stadium in Dover.

Via de Dover Athletic - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dover Athletic - Cambridge United (2-4) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Dover Athletic en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 2-4 overwinning voor Cambridge United. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Cambridge United dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 2-4.

Wedstrijdstatistieken Dover Athletic - Cambridge United
Goals
2
4
LIVE Dover Athletic - Cambridge United 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dover Athletic - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dover Athletic - Cambridge United
Opstellingen Dover Athletic - Cambridge United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dover Athletic - Cambridge United

Dover Athletic en Cambridge United spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dover Athletic en Cambridge United in de FA Cup vond plaats op 5 november 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Dover Athletic 0
Winst Cambridge United 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Dover Athletic - Cambridge United Opstelling Dover Athletic Opstelling Cambridge United Live Dover Athletic - Cambridge United Live Dover Athletic - Cambridge United kijken Dover Athletic - Cambridge United kijken Live Dover Athletic - Cambridge United stream Dover Athletic - Cambridge United Fox Sports Nabeschouwing Dover Athletic - Cambridge United Uitslag Dover Athletic - Cambridge United Statistieken Dover Athletic - Cambridge United FA Cup 2016/2017 Dover Athletic - Cambridge United wedden Dover Athletic - Cambridge United gokken Dover Athletic - Cambridge United Unibet