Nabeschouwing Eastbourne Town - Whitstable Town (1-1) (3-1 na strafschoppen) || FA Cup 2016/2017

Dinsdag 23 augustus 2016 - 20:45 uur



In de FA Cup 2016/2017 neemt Eastbourne Town het dinsdag 23 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Whitstable Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Saffrons Football Ground in Eastbourne.

Via de Eastbourne Town - Whitstable Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eastbourne Town - Whitstable Town (1-1) (3-1 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Eastbourne Town en Whitstable Town is geëindigd in een overwinning voor Eastbourne Town. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Eastbourne Town het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Eastbourne Town - Whitstable Town
Goals
1
1
LIVE Eastbourne Town - Whitstable Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eastbourne Town - Whitstable Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Eastbourne Town - Whitstable Town
Opstellingen Eastbourne Town - Whitstable Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eastbourne Town - Whitstable Town

Eastbourne Town en Whitstable Town spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Eastbourne Town en Whitstable Town in de FA Cup vond plaats op 20 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Eastbourne Town 0
Winst Whitstable Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Eastbourne Town - Whitstable Town Opstelling Eastbourne Town Opstelling Whitstable Town Live Eastbourne Town - Whitstable Town Live Eastbourne Town - Whitstable Town kijken Eastbourne Town - Whitstable Town kijken Live Eastbourne Town - Whitstable Town stream Eastbourne Town - Whitstable Town Fox Sports Nabeschouwing Eastbourne Town - Whitstable Town Uitslag Eastbourne Town - Whitstable Town Statistieken Eastbourne Town - Whitstable Town FA Cup 2016/2017 Eastbourne Town - Whitstable Town wedden Eastbourne Town - Whitstable Town gokken Eastbourne Town - Whitstable Town Unibet