Nabeschouwing Ebbsfleet United - Halifax Town (2-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Ebbsfleet United het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Halifax Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stonebridge Road in Northfleet.

Via de Ebbsfleet United - Halifax Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ebbsfleet United - Halifax Town (2-1)

Het FA Cup duel tussen Ebbsfleet United en Halifax Town is onder leiding van scheidsrechter Edward Duckworth geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ebbsfleet United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door T. Edser, waarmee Ebbsfleet United met 1-0 de leiding nam. Halifax Town kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Cooke, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette R. Bingham zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ebbsfleet United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 56e minuut moest Halifax Town verder met een man minder, nadat J. Senior een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edward Duckworth, waardoor Ebbsfleet United een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ebbsfleet United - Halifax Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ebbsfleet United - Halifax Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Ebbsfleet United Doelpunt T. Edser Ebbsfleet United 1-0
17' Doelpunt Halifax Town Doelpunt J. Cooke Halifax Town 1-1
44' Gele kaart Halifax Town Gele kaart voor J. Senior Halifax Town
52' Doelpunt Ebbsfleet United Doelpunt R. Bingham met assist van M. Cousins Ebbsfleet United 2-1
53' Gele kaart Halifax Town Gele kaart voor S. Johnson Halifax Town
56' Tweede gele kaart Halifax Town Tweede gele kaart voor J. Senior Halifax Town
60' Wissel Halifax Town Wissel A. Capello voor R. Harker Halifax Town
68' Gele kaart Ebbsfleet United Gele kaart voor T. Edser Ebbsfleet United
74' Wissel Halifax Town Wissel M. Warburton voor J. Hunter Halifax Town
79' Gele kaart Ebbsfleet United Gele kaart voor L. ONeil Ebbsfleet United
82' Wissel Ebbsfleet United Wissel E. Romain voor T. Edser Ebbsfleet United
83' Wissel Ebbsfleet United Wissel S. Coulthirst voor R. Bingham Ebbsfleet United
86' Wissel Halifax Town Wissel L. Summerfield voor H. Gilmour Halifax Town
87' Wissel Ebbsfleet United Wissel J. Paxman voor G. Cundle Ebbsfleet United
90' Wissel Ebbsfleet United Wissel F. Domi voor O. Sterling-James Ebbsfleet United
95' Gele kaart Ebbsfleet United Gele kaart voor C. Tanner Ebbsfleet United
Video hoogtepunten en samenvatting Ebbsfleet United - Halifax Town
Opstellingen Ebbsfleet United - Halifax Town
De opstellingen van Ebbsfleet United en Halifax Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ebbsfleet United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Halifax Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.