Nabeschouwing Farnborough - Biggleswade Town (7-0) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Farnborough het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Biggleswade Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Paddy Power Park in Farnborough.

Via de Farnborough - Biggleswade Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Farnborough - Biggleswade Town (7-0)

Het FA Cup duel tussen Farnborough en Biggleswade Town is onder leiding van scheidsrechter Lewis Sandoe geëindigd in een 7-0 overwinning voor Farnborough. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Saied, waarmee Farnborough met 1-0 de leiding nam. Farnborough vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Kasimu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Farnborough, waarmee J. Page zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Farnborough geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van F. Grant. De 5-0 voor Farnborough volgde even later in de 60e minuut nadat S. Saied namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 80e minuut was het F. Amartey van Farnborough wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Farnborough mocht M. Elias-Fernandes in de 87e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lewis Sandoe bij een 7-0 eindstand in het voordeel van Farnborough, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Farnborough - Biggleswade Town
7
0
LIVE Farnborough - Biggleswade Town 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Farnborough - Biggleswade Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Farnborough Doelpunt S. Saied Farnborough 1-0
31' Doelpunt Farnborough Doelpunt H. Kasimu Farnborough 2-0
45' Doelpunt Farnborough Doelpunt J. Page Farnborough 3-0
47' Doelpunt Farnborough Doelpunt F. Grant Farnborough 4-0
50' Wissel Biggleswade Town Wissel L. Smyth voor J. Howe Biggleswade Town
51' Wissel Farnborough Wissel O. Rowe voor R. Young Farnborough
56' Wissel Farnborough Wissel J. Mongoy voor H. Kasimu Farnborough
60' Doelpunt Farnborough Doelpunt S. Saied Farnborough 5-0
60' Wissel Biggleswade Town Wissel L. Ladipo voor A. Austin Biggleswade Town
63' Wissel Farnborough Wissel M. Elias-Fernandes voor K. Lokko Farnborough
80' Doelpunt Farnborough Doelpunt F. Amartey Farnborough 6-0
87' Doelpunt Farnborough Doelpunt M. Elias-Fernandes Farnborough 7-0
Video hoogtepunten en samenvatting Farnborough - Biggleswade Town
Opstellingen Farnborough - Biggleswade Town

Voorbeschouwing Farnborough - Biggleswade Town

Farnborough en Biggleswade Town spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lewis Sandoe en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Farnborough en Biggleswade Town elkaar treffen in de FA Cup.