Nabeschouwing Fleetwood Town - Oxford City (3-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Fleetwood Town het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford City. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Oxford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Oxford City (3-1)

Het FA Cup duel tussen Fleetwood Town en Oxford City is onder leiding van scheidsrechter Aaron Jackson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door L. Warrington, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Lane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Oxford City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Potter.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Fleetwood Town vergroot nadat P. Lane de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Fleetwood Town.

LIVE Fleetwood Town - Oxford City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Oxford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt L. Warrington met assist van C. Johnston Fleetwood Town 1-0
27' Gele kaart Oxford City Gele kaart voor L. Coyle Oxford City
29' Gele kaart Oxford City Gele kaart voor A. Burley Oxford City
38' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Earl Fleetwood Town
44' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Lane met assist van C. Morton Fleetwood Town 2-0
46' Wissel Oxford City Wissel A. Potter voor K. Lolos Oxford City
46' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Holgate voor A. Nsiala Fleetwood Town
60' Wissel Oxford City Wissel J. Iaciofano voor J. Parker Oxford City
61' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Vela voor L. Warrington Fleetwood Town
61' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Glenfield voor C. Hayes Fleetwood Town
62' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Lane Fleetwood Town
64' Gele kaart Oxford City Gele kaart voor A. Potter Oxford City
72' Wissel Fleetwood Town Wissel M. McMillan voor C. Morton Fleetwood Town
75' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Batty Fleetwood Town
80' Doelpunt Oxford City Doelpunt A. Potter met assist van laciofano Joe Oxford City 2-1
84' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Lane Fleetwood Town 3-1
88' Wissel Oxford City Wissel J. Carbon voor A. William-Bushell Oxford City
91' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Morrison voor B. Wiredu Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Oxford City
Opstellingen Fleetwood Town - Oxford City
De opstellingen van Fleetwood Town en Oxford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Oxford City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.