Nabeschouwing Fylde - Gillingham (1-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Fylde het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Mill Farm Stadium in Wesham.

Via de Fylde - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fylde - Gillingham (1-1)

De FA Cup 2022/2023 wedstrijd tussen Fylde en Gillingham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door M. Mandron, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Fylde het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk T. Walker die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fylde - Gillingham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fylde - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
47' Gele kaart Fylde Gele kaart voor P. Bird Fylde
48' Doelpunt Gillingham Doelpunt M. Mandron met assist van W. Wright Gillingham 0-1
62' Wissel Gillingham Wissel M. Ehmer voor S. OKeefe Gillingham
63' Wissel Fylde Wissel D. Whitehead voor C. Weston Fylde
73' Wissel Gillingham Wissel S. Kashket voor L. Walker Gillingham
81' Wissel Gillingham Wissel C. Alexander voor A. MacDonald Gillingham
83' Doelpunt Fylde Doelpunt T. Walker Fylde 1-1
84' Wissel Fylde Wissel S. Ligendza voor L. Charman Fylde
Video hoogtepunten en samenvatting Fylde - Gillingham
Opstellingen Fylde - Gillingham
De opstellingen van Fylde en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fylde gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.