Nabeschouwing Fylde - Kidderminster Harriers (2-0) || FA Cup 2022/2023

Dinsdag 18 oktober 2022 - 20:45 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Fylde het dinsdag 18 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kidderminster Harriers. De wedstrijd wordt gespeeld in Mill Farm Stadium in Wesham.

Via de Fylde - Kidderminster Harriers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fylde - Kidderminster Harriers (2-0)

Het FA Cup duel tussen Fylde en Kidderminster Harriers is onder leiding van scheidsrechter Paul Marsden geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fylde. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 59e minuut dacht Fylde op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Whitehead. Helaas voor Fylde werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Fylde dat via A. Morgan-Smith dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paul Marsden. De eerste goal werd in de 63e minuut gemaakt door S. Ligendza waardoor Fylde met 1-0 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte L. Charman de voorsprong door in de 82e minuut de 2-0 te scoren voor Fylde.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fylde.

LIVE Fylde - Kidderminster Harriers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fylde - Kidderminster Harriers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Doelpunt Fylde Doelpunt D. Whitehead met assist van C. Barrett Fylde
61' Doelpunt Fylde Doelpunt A. Morgan-Smith met assist van K. Martin Fylde
63' Doelpunt Fylde Doelpunt S. Ligendza Fylde 1-0
69' Wissel Kidderminster Harriers Wissel S. Burgess voor J. Bearne Kidderminster Harriers
71' Wissel Fylde Wissel L. Charman voor S. Ligendza Fylde
78' Wissel Kidderminster Harriers Wissel E. Freemantle voor S. Byrne Kidderminster Harriers
82' Doelpunt Fylde Doelpunt L. Charman Fylde 2-0
82' Wissel Fylde Wissel J. Rowley voor T. Walker Fylde
Video hoogtepunten en samenvatting Fylde - Kidderminster Harriers
Opstellingen Fylde - Kidderminster Harriers

Voorbeschouwing Fylde - Kidderminster Harriers

Fylde en Kidderminster Harriers spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Marsden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fylde en Kidderminster Harriers in de FA Cup vond plaats op 15 oktober 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Fylde favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Kidderminster Harriers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.