Nabeschouwing Grimsby Town - Plymouth Argyle (5-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Grimsby Town het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Blundell Park in Cleethorpes.

Via de Grimsby Town - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grimsby Town - Plymouth Argyle (5-1)

Het FA Cup duel tussen Grimsby Town en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Thomas Parsons geëindigd in een 5-1 overwinning voor Grimsby Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Plymouth Argyle kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Randell. Grimsby Town kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Smith, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette M. Efete zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Grimsby Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de voorsprong voor Grimsby Town vergroot nadat B. Kiernan de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 52e minuut nadat A. Driscoll-Glennon namens Grimsby Town de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 58e minuut en kwam op naam te staan van Grimsby Town speler B. Kiernan, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Thomas Parsons en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Grimsby Town.

LIVE Grimsby Town - Plymouth Argyle 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grimsby Town - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt A. Randell Plymouth Argyle 0-1
10' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt A. Smith met assist van A. Driscoll-Glennon Grimsby Town 1-1
24' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Mumba voor C. Grant Plymouth Argyle
33' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt M. Efete met assist van A. Driscoll-Glennon Grimsby Town 2-1
39' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt B. Kiernan met assist van H. Clifton Grimsby Town 3-1
41' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Wilson voor D. Scarr Plymouth Argyle
52' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt A. Driscoll-Glennon Grimsby Town 4-1
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor S. Cosgrove Plymouth Argyle
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Whittaker voor W. Jenkins-Davies Plymouth Argyle
49' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor O. Khan Grimsby Town
58' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt B. Kiernan met assist van M. Efete Grimsby Town 5-1
70' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor M. Butcher Plymouth Argyle
75' Wissel Plymouth Argyle Wissel C. Roberts voor B. Galloway Plymouth Argyle
77' Wissel Grimsby Town Wissel E. Khouri voor G. Holohan Grimsby Town
77' Wissel Grimsby Town Wissel L. Richardson voor B. Kiernan Grimsby Town
77' Wissel Grimsby Town Wissel K. Simmonds voor O. Khan Grimsby Town
85' Wissel Grimsby Town Wissel J. Cropper voor M. Efete Grimsby Town
87' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor A. Smith Grimsby Town
Video hoogtepunten en samenvatting Grimsby Town - Plymouth Argyle
Opstellingen Grimsby Town - Plymouth Argyle
De opstellingen van Grimsby Town en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Grimsby Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.