Nabeschouwing Hastings United - Harrogate Town (1-1) (5-4 na strafschoppen) || FA Cup 2012/2013

Donderdag 13 december 2012 - 20:45 uur



In de FA Cup 2012/2013 neemt Hastings United het donderdag 13 december 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Harrogate Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Pilot Field in Hastings.

Via de Hastings United - Harrogate Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hastings United - Harrogate Town (1-1) (5-4 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Hastings United en Harrogate Town is geëindigd in een overwinning voor Hastings United. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Hastings United het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Hastings United - Harrogate Town
Goals
1
1
LIVE Hastings United - Harrogate Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hastings United - Harrogate Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hastings United - Harrogate Town
Opstellingen Hastings United - Harrogate Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hastings United - Harrogate Town

Hastings United en Harrogate Town spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Hastings United en Harrogate Town in de FA Cup vond plaats op 1 december 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Hastings United 0
Winst Harrogate Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Hastings United - Harrogate Town Opstelling Hastings United Opstelling Harrogate Town Live Hastings United - Harrogate Town Live Hastings United - Harrogate Town kijken Hastings United - Harrogate Town kijken Live Hastings United - Harrogate Town stream Hastings United - Harrogate Town Fox Sports Nabeschouwing Hastings United - Harrogate Town Uitslag Hastings United - Harrogate Town Statistieken Hastings United - Harrogate Town FA Cup 2012/2013 Hastings United - Harrogate Town wedden Hastings United - Harrogate Town gokken Hastings United - Harrogate Town Unibet