Nabeschouwing Kidderminster Harriers - Fylde (2-2) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Kidderminster Harriers het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fylde. De wedstrijd wordt gespeeld in Aggborough Stadium in Kidderminster.

Via de Kidderminster Harriers - Fylde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kidderminster Harriers - Fylde (2-2)

De FA Cup 2022/2023 wedstrijd tussen Kidderminster Harriers en Fylde geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 63e minuut dacht Fylde op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Whitehead. Helaas voor Fylde werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Kidderminster Harriers dat via A. Morgan-Smith dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter William Davis. L. Charman dacht na 70 minuten te scoren voor Kidderminster Harriers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 94e minuut scoorde Fylde via Z. Brown, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter William Davis voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Kidderminster Harriers - Fylde 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kidderminster Harriers - Fylde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Doelpunt Fylde Doelpunt D. Whitehead met assist van D. Rowe Fylde
70' Doelpunt Kidderminster Harriers Doelpunt A. Morgan-Smith met assist van J. Bearne Kidderminster Harriers
70' Doelpunt Kidderminster Harriers Doelpunt L. Charman met assist van D. Philliskirk Kidderminster Harriers
94' Doelpunt Fylde Doelpunt Z. Brown met assist van N. Lowe Fylde
95' Wissel Kidderminster Harriers Wissel S. Burgess voor K. Martin Kidderminster Harriers
Video hoogtepunten en samenvatting Kidderminster Harriers - Fylde
Opstellingen Kidderminster Harriers - Fylde

Voorbeschouwing Kidderminster Harriers - Fylde

Kidderminster Harriers en Fylde spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Davis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kidderminster Harriers en Fylde in de FA Cup vond plaats op 4 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fylde. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Fylde favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kidderminster Harriers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kidderminster Harriers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.