Nabeschouwing Maidenhead United - Dagenham & Redbridge (0-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Maidenhead United het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dagenham & Redbridge. De wedstrijd wordt gespeeld in York Road Stadium in Maidenhead.

Via de Maidenhead United - Dagenham & Redbridge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maidenhead United - Dagenham & Redbridge (0-1)

Het FA Cup duel tussen Maidenhead United en Dagenham & Redbridge is onder leiding van scheidsrechter Paul Johnson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dagenham & Redbridge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor W. De Havilland van Maidenhead United. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 68e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 81 minuten was het J. Walker die Dagenham & Redbridge op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Johnson, waardoor Dagenham & Redbridge de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Maidenhead United - Dagenham & Redbridge 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maidenhead United - Dagenham & Redbridge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Dagenham & Redbridge Gele kaart voor J. Hare Dagenham & Redbridge
15' Gele kaart Maidenhead United Gele kaart voor W. De Havilland Maidenhead United
16' Gele kaart Dagenham & Redbridge Gele kaart voor M. Sagaf Dagenham & Redbridge
34' Gele kaart Maidenhead United Gele kaart voor A. Massey Maidenhead United
55' Gele kaart Dagenham & Redbridge Gele kaart voor H. Phipps Dagenham & Redbridge
68' Tweede gele kaart Maidenhead United Tweede gele kaart voor W. De Havilland Maidenhead United
76' Wissel Maidenhead United Wissel K. Arthur voor A. Nathaniel-George Maidenhead United
76' Wissel Maidenhead United Wissel A. Clifton voor S. Barratt Maidenhead United
76' Wissel Maidenhead United Wissel R. Smith voor E. Acquah Maidenhead United
81' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt J. Walker Dagenham & Redbridge 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Maidenhead United - Dagenham & Redbridge
Opstellingen Maidenhead United - Dagenham & Redbridge
De opstellingen van Maidenhead United en Dagenham & Redbridge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maidenhead United gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Dagenham & Redbridge zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.