Nabeschouwing Merthyr Town - Folkestone Invicta (2-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Merthyr Town het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Folkestone Invicta. De wedstrijd wordt gespeeld in Penydarren Park in Merthyr Tydfil.

Via de Merthyr Town - Folkestone Invicta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Merthyr Town - Folkestone Invicta (2-1)

Het FA Cup duel tussen Merthyr Town en Folkestone Invicta is onder leiding van scheidsrechter Craig Scriven geëindigd in een 2-1 overwinning voor Merthyr Town. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Merthyr Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van L. Powell. Merthyr Town vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. John op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 17e minuut wist Folkestone Invicta de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via I. Jackson. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Folkestone Invicta kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Scriven, waardoor Merthyr Town een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Merthyr Town - Folkestone Invicta
2
1
LIVE Merthyr Town - Folkestone Invicta 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Merthyr Town - Folkestone Invicta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Merthyr Town Doelpunt L. Powell Merthyr Town 1-0
13' Doelpunt Merthyr Town Doelpunt A. John Merthyr Town 2-0
17' Doelpunt Folkestone Invicta Doelpunt I. Jackson Folkestone Invicta 2-1
53' Wissel Folkestone Invicta Wissel K. Daniel voor I. Draycott Folkestone Invicta
58' Wissel Merthyr Town Wissel I. Yakubu voor A. Davies Merthyr Town
78' Wissel Folkestone Invicta Wissel I. Olutade voor J. Rogers Folkestone Invicta
87' Wissel Merthyr Town Wissel M. Harris voor F. Thomas Merthyr Town
Video hoogtepunten en samenvatting Merthyr Town - Folkestone Invicta
Opstellingen Merthyr Town - Folkestone Invicta

Voorbeschouwing Merthyr Town - Folkestone Invicta

Merthyr Town en Folkestone Invicta spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Scriven en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Merthyr Town en Folkestone Invicta elkaar treffen in de FA Cup.