Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Taunton Town (6-0) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Taunton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Taunton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Taunton Town (6-0)

Het FA Cup duel tussen Milton Keynes Dons en Taunton Town is onder leiding van scheidsrechter Thomas Kirk geëindigd in een 6-0 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Devoy, waarmee Milton Keynes Dons met 1-0 de leiding nam. Milton Keynes Dons vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Grigg op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Milton Keynes Dons, waarmee D. Burns zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Milton Keynes Dons geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Eisa. De 5-0 voor Milton Keynes Dons volgde even later in de 82e minuut nadat C. Grant namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Milton Keynes Dons speler C. Grant, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Thomas Kirk en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Milton Keynes Dons, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Milton Keynes Dons - Taunton Town 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Taunton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt D. Devoy Milton Keynes Dons 1-0
13' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt W. Grigg met assist van D. Harvie Milton Keynes Dons 2-0
48' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt D. Burns met assist van D. Devoy Milton Keynes Dons 3-0
59' Wissel Milton Keynes Dons Wissel N. Holland voor L. Barry Milton Keynes Dons
60' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Watson voor D. Harvie Milton Keynes Dons
60' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Eisa voor W. Grigg Milton Keynes Dons
65' Wissel Taunton Town Wissel D. Morgan voor L. Lucas Taunton Town
66' Wissel Taunton Town Wissel D. Sims-Burgess voor N. McCootie Taunton Town
67' Gele kaart Taunton Town Gele kaart voor N. Grimes Taunton Town
72' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Grant voor D. Burns Milton Keynes Dons
74' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Eisa met assist van C. Grant Milton Keynes Dons 4-0
79' Wissel Taunton Town Wissel J. Budd voor L. James Taunton Town
82' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Grant met assist van H. Lawrence Milton Keynes Dons 5-0
82' Wissel Taunton Town Wissel R. Stearn voor J. Guest Taunton Town
83' Wissel Taunton Town Wissel R. Staley voor N. Jarvis Taunton Town
84' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Grant met assist van D. Devoy Milton Keynes Dons 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Taunton Town
Opstellingen Milton Keynes Dons - Taunton Town
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Taunton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Taunton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.