Nabeschouwing Oldham Athletic - Chester (1-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Oldham Athletic het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chester. De wedstrijd wordt gespeeld in Boundary Park in Oldham.

Via de Oldham Athletic - Chester live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oldham Athletic - Chester (1-1)

De FA Cup 2022/2023 wedstrijd tussen Oldham Athletic en Chester geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 46e minuut dacht Oldham Athletic op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Luamba. Helaas voor Oldham Athletic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Chester dat via L. Burgess dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Scott Jackson.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Scott Jackson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Oldham Athletic - Chester 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oldham Athletic - Chester teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Oldham Athletic Doelpunt J. Luamba met assist van J. Clarke Oldham Athletic
48' Doelpunt Chester Doelpunt L. Burgess met assist van M. Roberts Chester
63' Wissel Oldham Athletic Wissel C. Cooper voor J. Rooney Oldham Athletic
63' Wissel Chester Wissel J. Lynch voor D. Devine Chester
73' Wissel Chester Wissel D. Stephenson voor A. Dudley Chester
83' Wissel Chester Wissel L. Edwards voor H. Burke Chester
Video hoogtepunten en samenvatting Oldham Athletic - Chester
Opstellingen Oldham Athletic - Chester

Voorbeschouwing Oldham Athletic - Chester

Oldham Athletic en Chester spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Jackson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Oldham Athletic en Chester elkaar treffen in de FA Cup.