Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Morecambe (2-0) || FA Cup 2022/2023

Vrijdag 4 november 2022 - 20:45 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Sheffield Wednesday het vrijdag 4 november 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Morecambe (2-0)

Het FA Cup duel tussen Sheffield Wednesday en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door J. Windass, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mighten op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Morecambe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Windass met assist van R. James Sheffield Wednesday 1-0
32' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor J. Weir Morecambe
46' Wissel Morecambe Wissel K. Phillips voor J. Bedeau Morecambe
65' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Mighten Sheffield Wednesday 2-0
70' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Dele-Bashiru voor J. Windass Sheffield Wednesday
71' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Johnson voor R. James Sheffield Wednesday
71' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Ihiekwe voor J. Hunt Sheffield Wednesday
76' Wissel Morecambe Wissel C. Watts voor A. Gnahoua Morecambe
81' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Paterson voor M. Wilks Sheffield Wednesday
85' Wissel Morecambe Wissel O. Fane voor A. OConnor Morecambe
85' Wissel Morecambe Wissel C. Stockton voor D. Connolly Morecambe
90' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Johnson Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Morecambe
Opstellingen Sheffield Wednesday - Morecambe
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Morecambe zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.