Nabeschouwing Shrewsbury Town - York City (2-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen York City. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - York City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - York City (2-1)

Het FA Cup duel tussen Shrewsbury Town en York City is onder leiding van scheidsrechter Scott Tallis geëindigd in een 2-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Shrewsbury Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Shipley. Een penalty zorgde er later in de 48e minuut voor dat Shrewsbury Town via L. Leahy op 2-0 kwam te staan. In de 50e minuut wist York City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via I. Duku. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want York City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Tallis, waardoor Shrewsbury Town een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Shrewsbury Town - York City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - York City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Shipley met assist van T. Bayliss Shrewsbury Town 1-0
9' Wissel Shrewsbury Town Wissel E. Bennett voor C. Winchester Shrewsbury Town
48' Penalty Shrewsbury Town Penalty L. Leahy Shrewsbury Town 2-0
50' Doelpunt York City Doelpunt I. Duku York City 2-1
62' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Bowman voor C. Saydee Shrewsbury Town
62' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Street voor R. Pyke Shrewsbury Town
73' Wissel York City Wissel O. Dyson voor R. Fallowfield York City
80' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor T. Moore Shrewsbury Town
83' Wissel York City Wissel M. Hancox voor A. Whittle York City
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - York City
Opstellingen Shrewsbury Town - York City
De opstellingen van Shrewsbury Town en York City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en York City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.