Nabeschouwing Solihull Moors - Hartlepool United (2-2) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Solihull Moors het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hartlepool United. De wedstrijd wordt gespeeld in Damson Park in Solihull.

Via de Solihull Moors - Hartlepool United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Solihull Moors - Hartlepool United (2-2)

De FA Cup 2022/2023 wedstrijd tussen Solihull Moors en Hartlepool United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Umerah, waarmee Hartlepool United met 0-1 de leiding nam. Solihull Moors kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Dallas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette J. Hamilton zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hartlepool United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Sbarra de 2-2 maakte voor Solihull Moors. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Solihull Moors - Hartlepool United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Solihull Moors - Hartlepool United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt J. Umerah met assist van W. McDonald Hartlepool United 0-1
51' Doelpunt Solihull Moors Doelpunt A. Dallas met assist van J. Kelly Solihull Moors 1-1
60' Gele kaart Solihull Moors Gele kaart voor J. Sbarra Solihull Moors
68' Wissel Hartlepool United Wissel J. Grey voor T. Robinson Hartlepool United
68' Wissel Hartlepool United Wissel J. Hamilton voor J. Umerah Hartlepool United
69' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt J. Hamilton met assist van C. Oduor Hartlepool United 1-2
75' Wissel Solihull Moors Wissel A. Reid voor A. Dallas Solihull Moors
79' Wissel Hartlepool United Wissel J. Hastie voor W. McDonald Hartlepool United
84' Doelpunt Solihull Moors Doelpunt J. Sbarra Solihull Moors 2-2
90' Wissel Hartlepool United Wissel E. Taylor voor A. Lacey Hartlepool United
Video hoogtepunten en samenvatting Solihull Moors - Hartlepool United
Opstellingen Solihull Moors - Hartlepool United
De opstellingen van Solihull Moors en Hartlepool United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Solihull Moors gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hartlepool United zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.