Nabeschouwing South Shields - Scunthorpe United (1-0) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt South Shields het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Mariners Park in South Shields.

Via de South Shields - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing South Shields - Scunthorpe United (1-0)

Het FA Cup duel tussen South Shields en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Matthew Corlett geëindigd in een 1-0 overwinning voor South Shields. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door D. Mottley-Henry, waarmee South Shields met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van South Shields.

LIVE South Shields - Scunthorpe United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd South Shields - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt South Shields Doelpunt D. Mottley-Henry South Shields 1-0
54' Wissel Scunthorpe United Wissel M. OMalley voor J. Rowe Scunthorpe United
74' Wissel Scunthorpe United Wissel H. Poulter voor C. Lavery Scunthorpe United
79' Wissel South Shields Wissel C. Ross voor R. Briggs South Shields
84' Wissel South Shields Wissel D. Osei voor D. Mottley-Henry South Shields
84' Wissel Scunthorpe United Wissel C. Daniel voor E. Whitehouse Scunthorpe United
Video hoogtepunten en samenvatting South Shields - Scunthorpe United
Opstellingen South Shields - Scunthorpe United

Voorbeschouwing South Shields - Scunthorpe United

South Shields en Scunthorpe United spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew Corlett en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat South Shields en Scunthorpe United elkaar treffen in de FA Cup.