Nabeschouwing Stockport County - Swindon Town (4-0) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Stockport County het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgeley Park in Stockport.

Via de Stockport County - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stockport County - Swindon Town (4-0)

Het FA Cup duel tussen Stockport County en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Marc Edwards geëindigd in een 4-0 overwinning voor Stockport County. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Sarcevic, waarmee Stockport County met 1-0 de leiding nam. Stockport County vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Wright op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Stockport County, waarmee A. Sarcevic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Stockport County in de 58e minuut, nadat R. Rydel de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Stockport County.

LIVE Stockport County - Swindon Town 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stockport County - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor S. Khan Swindon Town
11' Doelpunt Stockport County Doelpunt A. Sarcevic met assist van A. Wright Stockport County 1-0
16' Doelpunt Stockport County Doelpunt A. Wright met assist van R. Rydel Stockport County 2-0
29' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor R. Hutton Swindon Town
29' Doelpunt Stockport County Doelpunt A. Sarcevic Stockport County 3-0
51' Wissel Stockport County Wissel J. Brown voor M. Southam Stockport County
54' Wissel Swindon Town Wissel R. Aguair voor S. Khan Swindon Town
58' Doelpunt Stockport County Doelpunt R. Rydel Stockport County 4-0
60' Wissel Swindon Town Wissel M. Roberts voor J. Williams Swindon Town
60' Wissel Swindon Town Wissel M. Lavinier voor R. Hutton Swindon Town
60' Wissel Swindon Town Wissel T. Shade voor J. Wakeling Swindon Town
65' Wissel Stockport County Wissel M. Hippolyte voor R. Rydel Stockport County
66' Wissel Stockport County Wissel W. Collar voor R. Croasdale Stockport County
67' Wissel Swindon Town Wissel C. Harries voor M. Baudry Swindon Town
79' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor J. Brown Stockport County
80' Wissel Stockport County Wissel C. Jennings voor O. Crankshaw Stockport County
80' Wissel Stockport County Wissel K. Wootton voor C. Lemonheigh-Evans Stockport County
88' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor L. Reed Swindon Town
Video hoogtepunten en samenvatting Stockport County - Swindon Town
Opstellingen Stockport County - Swindon Town
De opstellingen van Stockport County en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stockport County gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.