Nabeschouwing Swindon Supermarine - Farnborough (1-5) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Swindon Supermarine het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Farnborough. De wedstrijd wordt gespeeld in The Webbs Wood Stadium in Swindon.

Via de Swindon Supermarine - Farnborough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Supermarine - Farnborough (1-5)

Het FA Cup duel tussen Swindon Supermarine en Farnborough is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Farnborough. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Holmes, waarmee Farnborough met 0-1 de leiding nam. Farnborough vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Lokko op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 1-5 stand in het voordeel van Farnborough.

LIVE Swindon Supermarine - Farnborough 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Supermarine - Farnborough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Farnborough Doelpunt R. Holmes Farnborough 0-1
17' Doelpunt Farnborough Doelpunt K. Lokko Farnborough 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Supermarine - Farnborough
Opstellingen Swindon Supermarine - Farnborough

Voorbeschouwing Swindon Supermarine - Farnborough

Swindon Supermarine en Farnborough spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Swindon Supermarine en Farnborough in de FA Cup vond plaats op 17 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Farnborough. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Farnborough favoriet. 1 keer wist de ploeg van Swindon Supermarine te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Swindon Supermarine. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.